Mardröm….nästan

I dag har jag varit arg på RIKTIGT!!!! Visst att jag har humör….temperament……men idag var jag så arg att jag svettades av ilska. Ja på jobbet såklart, på chefer såklart.

För 10 dagar sedan begärde jag att få semester två dagar, 28-29/3. Jag frågade UPPREPADE gånger om det var klart och fick till svar…..har inte hunnit kolla, har varit ledig, det ordnar sig, du vet jag fixar, det är nog inga problem….m.m. skitsnack!!

I morse frågade jag igen….för säkerhets skull om allt var klart…..ja jo jag har inte kommit ihåg att kolla men det är säkert inga problem,ta det lugnt, det ordnar sig.

Bra eftersom jag är en vuxen människa med ett vuxet liv så har även jag planer som jag inte bara kan kasta över axeln!! Jag förutsätter om man är ”chef” att man tar sitt ansvar….SÅ FAN HELLER.

En tim senare när jag står på en husrannsakan ringer mobilen ”jo du det där med semester….det går inte….jag är ledsen”. Förbannade idiot tänker jag då!!!

Detta betyder att allt jag planerat spricker och nu handlar det inte om att jag planerat att gå på bio eller något annat patetiskt….det handlar om att jag nu måste stanna två dagar extra i stan, boka om båtbiljett (vilket är dyrt), ställa in bilbesiktning, Magnus kommer vara nyopererad och ska då skaka runt med buss och T-bana, jag har inga kläder, de träningar jag bokat in blir inställda….osv.

Men chefen behöver inte bry sig,han gå gå hem tidigare för att spela tennis med sina småungar som planerat.Må de brinna i h……

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera