Matt-pussel och sanering i ligghallen

Dagen började med att jag försökte lägga in mattorna i Dollars box igen….hmm…det var ju inte så att jag märket upp dem innan jag tog ut dem;-) Men efter lite funderande ihop med Magnus så fick vi ihop det som det skulle vara. Guiness box har ännu inte torkat så de mattorna får vi ta i morgon. Sen var det ligghallen….ja det var ju bara att ta tag i skiten:-(
Det tog sådär 2 tim och vi fick lasta i traktorskopan men till slut va det klart. Nu har vi ryggskott båda två;-)
Vi har också beställt ett lass med stenmjöl som ska ligga i botten i ligghallen. Det kommer att höja underlaget 10 cm och kommer därmed antagligen att lösa våra problem med att vattnet rann in i hallen i vintras. Nu kommer vi bara att behöva gräva ner dränering på baksidan av hallen. Vattnet kommer att rinna inunder ”golvet” vilket också är bra för att stenmjölet inte ska torka helt:-)
Sen åkte vi bort till Lolle för att hämta Guiness men fick åka hem igen….Lolle eller Magnus hade tagit fel på dag,det var i morgon,Lördag,som vi skulle komma…;-) Men det gör inget:-) Så i morgon åker jag bort och rider ut med Lolle så att jag sen kan våga sätta upp Magnus på Guiness. Lolle tyckte att Guiness var väldigt trevlig och trodde att det skulle bli en jättebra häst till Magnus,det tror jag också;-)
Sen fick jag beröm för att Guiness var så välkörd i töm:-) Kul, då blev jag glad:-) Lolle sa i ovh för sig samma sak om Dollar men det är ändå alltid roligt när andra duktiga hästmänniskor ger en cred för det man gör.
Ja så för hundrade gången säger jag det igen: All möda jag lagt ner i tömmen på våra hästar får vi nu tillbaka:-)
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera