Matte sa fot….

…..och då ÄR det fot;-) Haffa tar sina kommandon på största allvar och har matte sagt fot så är det fot!! Skit samma om det är en häst på 182 cm och 950 kg bredvid;-)

I dag tappade jag mitt spö när vi var ute och red på grund av att jag var tvungen att lägga mig raklång på Dollar……grenarna i skogen har inte förstått att 2 m inte räcker för oss…..Hur som helst så hade jag ingen lust att sitta av så Haffa fick rycka in. Hon apporterade spöet och kom och satte sig fint fot bredvid Dollar men det räckte ju liksom inte för mig att nå;-) Men samarbetsvillig som hon är så ställde hon sig på bakbenen med framtassarna mot Dollars bogblad…..vilket han inte uppskattade fullt ut;-)

Men Dollar och Haffa är absolut bästa kompisar för Dollar är supernoga med vart han sätter sina jättehovar då Haffa är med. Haffa springer ofta i bakhasorna på honom och gör han inte som hon tänkt sig är hon där och noppar honom i hovskägget;-) Men han är verkligen snäll mot henne för han skulle aldrig slå mot henne.

Matte sa "sitt fot" och då sitter jag fot:-)

Magnus körde rent under tråden på vallen när jag kom hem från ridturen så nu är det inget sly som tar ”tjuv-ström”:-)

I Lördags var Hovis här och la om skorna på Dollar. Han är inte jätteförtjust i att stå still så länge men vill man bli fin får man lida pin;-)


 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera