Men för faaan

Ska man inte kunna få sova på nätterna nu….vad som inträffat med min fot NU vet i tusan men den lever rövare och det verkar vara världskrig i den?!?

Den har varit så lugn och fin fram tills nu men igår natt och i natt känns det som att den lever sitt eget liv.Det klämmer,brinner,kryper,sticker och det verkar som hela foten har ångest;-) Jag har nog vaknat 10ggr under natten…skulle helst vilja ta en slägga och drämma till fotaset med men det lär knappast lösa några problem;-) Jag gissar att det är läkning på gång som gör att det ”rör på sig”. Birger sa att det kunde vara benhinnorna som gjorde sig påminda. Men det klart….det är ju en hel del saker de skurit upp vid OP. Muskler,senor,nerver m.m. och det ska väl nu samsas om position och så vidare,är väl därför de kivas så jäkligt;-)

Jag vet inte hur det ska gå för jag håller på att få spader redan nu av att inte kunna vara i stallet och fixa som jag vill….man blir ju tokig av att se hästarna bara lalla runt i hagen och bli feta…JÄVLA SKIT-FOT!!!!!!

Sen har Sofie sålt Sems….inte bra,den pållen hade jag kunnat tänka mig faktiskt men å andra sidan behöver inte ALLA  hästar jag rider vara 175cm….det funkar med någon är ”bara” 168-170cm också;-)

Lizzan skulle ju bli en ”liten” häst planerade vi. Hon var ju bara 168 i höstas och var väldigt välvuxen så vi trodde nog inte att hon skulle växa så mycket mer….;-) För några dagar sedan mätte vi henne igen och då är hon 173cm…så vi får se om hon blir så liten;-) Kanske 175cm men inte så mycket mer. Hon är så fin nu och det är bedrövligt att jag inte kan sitta upp och rida henne. Fattar inte riktigt meningen med min krossade fot men det lär väl visa sig framöver;-)

Jag vet att Magnus har lite svårt att förstå detta med att jag vill ha fler hästar….det är väl så när man inte rider själv.Men han å andra sidan tycker han att vi kan ha 10-15 bilar/fordon hemma för att det är ”bra att ha” och inte ett cent tjänar han på dem.

Det gör ju inte jag på hästarna heller….än så länge;-) Och det kommer heller inte gå att tjäna något på dem om man inte investerar ,det är väl just DET han måste komma till insikt med.

Nu sitter jag bara här och väntar på att OS ska börja så jag får se banhoppningen i fälttävlan;-)


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera