Midsommarafton-amatörernas afton

I dag jobbade jag till 13. Sen red Magnus på Guiness lite. Han tyckte att vi skulle rida ut tillsammans med Curre och Dollar men jag avstyrde det;-) Ja så det blev lite ridning på vallen för Magnus del och det räckte gott och väl att Guiness tyckte att det skulle travas för att Magnus började ”prooa” på honom….han tyckte att det var fort nog att skritta. Ja det gör det, hästen är bara ”sutten” 3 ggr ;-)
Sen tog jag mig an Dollar på kvällen. Lite tömkörning och jag försökte få Magnus att filma men självklart dök grannen upp och då måste ju både traktor,lastbil och allt annat visas upp…..ja så det blev inget filmande idag heller. Men vad gör det egentligen, Dollar går så fint och det räcker med att jag ser det:-) Han trilskade lite i vänster varv men efter en kvart var han lösgjord även där:-) Han har sånt påskjut och kraft i gången att jag funderar på hur det ska gå att sitta ner ett helt travprogram…..
I morgon ska vi köra Curre igen, i dag fick han vila.
Vi har ett par hästar på G nu men vi har inte bestämt oss ännu vilken/vilka det blir……vi kollar vidare;-)
Otroligt att människor MÅSTE dricka sig fulla varenda midsommar…..hur fasiken kan det vara så roligt att vara packad och knappt komma ihåg vad man gjorde dagen innan???? Det är väl en sak om man är typ 20-25 år och ännu inte fått ordning på hjärncellerna,då fattar man väl inte bättre, man tycker bara att man är cool. Men VUXNA människor, VARFÖR ska det supas? Jag bara undrar……

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera