Monster Lizzi blev mönster Lizzi:-)

Återigen kan jag konstatera att jag känner mina hästar:-) Sist Lizzi skulle skos var det rena kriget som ni kanske minns. Vi fick bara på den vänstra framskon och då var hon duktigt nerdrogad dessutom. Hon har ju också varit skadad i flera omgångar i det frambenet så jag var inte SÅ förvånad över att det blev krig….

Hovis menade att hon var likadan förra gången men det var hon INTE. Jag sa till honom att det antagligen inte skulle bli några problem att sko henne på höger fram men det trodde hovis att det skulle bli.

Ja ok sa jag men vi provar så får vi se. Hon är inte dum den tjejen och hon har en suverän skalle. Får hon bara bevis på att inget kommer att skada henne så uppför hon sig.

I kväll kom hovis för att slå på den högra framskon….och lyfta gick bra,verka gick bra men när sömmen skulle slås i så började frambenet veva IGEN.

Ok,vi provar med bomull, det kanske hjälper eftersom det är när sömmen ska i som hon skuttar.Det KAN vara klingandet men det kan också vara dunkandet i sulan….

I med bomull och prova igen och nu gick det lite bättre. Hon småkrånglade men jag satte handen på hennes knä och den andra handen i pannan på henne och sen pratade jag HELA tiden. Hon tittade på mig,sänkte huvudet och blundade en kort stund…..sen stod hon som ett ljus:-)

Jag vet vad hon sa,jag vet precis för jag känner henne:-)

Hon sa ” ok,du säger att det här är ok,du säger att det inte gör ont och jag känner att du så gärna vill att jag ska gå med på det här.Du skulle aldrig skada mig så då litar jag på dig,jag står still”

Det är det jag hela tiden sagt om den tjejen,hon är speciell och hon kommer alltid att vara det!!


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera