Murphys Lag

What a beautiful morning……

Jaha då började denna skitdag med att jag skulle släppa ut hästarna på vallen och vad faaaaan ser jag då…..Jo Lizzi linkar IGEN. Tregradigt halt på vänster fram. Jaha då var det bara att stänga ledet snabbt som fasiken till deras stora besvikelse och ta in Lizzi i boxen.

Syntes inget i hoven men aningens puls och värme i senan…..känns omöjligt att hon skulle klarat av att slå upp gaffelbandet IGEN då det såg SÅ himla bra ut på ultraljudet i torsdags. Ringde hovis och frågade om han trodde att det kunde ha att göra med att vi verkat ner trakterna och på så vis provocerat gaffelbandet?!?

Det trodde han inte men han kom i alla fall förbi och skar längre ner i den gamla hovbölden och sen la han spritomslag och ”gipsade” hela hoven. Nu får hon stå på sjukbox 2-3 dgr.

Syrran fick tag i veterinären och Finadyne finns att hämta ut i morgon:-)

Själv känns det in i helvete för jävligt. Den som haft häst, eller djur över huvudtaget vet hur frustrerande det är att vara tvungen att ”lämna över” skötsel åt andra. Jag måste jobba i början i veckan och har inget annat val än att andra ska behöva sköta om detta då jag är borta. Det känns ju extra bra att göra det då jag vet att jag belastar andra som redan innan är hårt belastade….NOT!!!

Men vad fan ska man göra??? Det finns ingen jag kan skrika åt och avreagera mig på, ingen jag kan lägga ilskan på.Bara att bita ihop.

Som jag brukar säga:

Du får aldrig tyngre börda än du själv orkar bära!!!

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera