Mysa med matte

I dag när jag kom hem stod båda grabbarna och väntade vid stalldörren,de hade nog hört bilen;-) Magnus höll på med grunden och väntade på distanser som jag handlat till armeringsnätet.

Dollar tog jag i töm idag och han så riktigt fin ut.Pigg som en mört såklart och lite upprörd över att ”ulltottarna” flyttat hit i hagen bredvid deras vall;-) Men det var mest ”spel för galleriet” för att få lite utlopp för sin energi;-)


Lizzi var en riktig mys-gumma idag. Hon skulle BARA pussas och ha huvudet i famnen och blåsa mig i nacken hela tiden så det tog lite tid att bli klar med henne idag. Hon ser fin ut i sitt framben i alla fall.

Guiness ville OCKSÅ mysa och det var knappt så att jag fick hänga på honom täcket för han skulle hela tiden ha nosen i nacken på mig;-)

Sen har jag lyckats ”lura” i Dollar Cavalor nu.Han har nog accepterat det….han är alldeles för hungrig för att strunta i maten. Guiness är däremot ännu lite svårflörtad men jag har fått i honom lite i alla fall.

I morgon kommer Sven-Olof och fortsätter med ridbanan.Det har varit lite stiltje en tid, man kan inte hinna göra allt samtidigt;-) Men nu så är det fart på sakerna igen!

Andrea har hämtat boggien så nu hoppas vi att lastbilen inte strular mer men Magnus fixade till den igår och den verkar funka nu:-) Skönt att slippa åka trailer på Onsdag till träningen. Så jäkla skönt att ha allt i lastbilen och Dollar står så mycket bättre i den:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mysa med matte

  1. lina skriver:

    Man vill bara se mer av dollar.Han är så MÄKTIG!!

Kommentera