När allt vill bli bra;-)

Härlig dag,härliga hästar,härlig make och jag tror det mesta är härligt.En kul dag på Skrubbs igår då alla hästar skötte sig super. Lizzan jobbad idag i Svennas skog,kanon att jobba loss henne mellan träden där inne. Svenna är helt otrolig som han håller efter sin skog:-) Och vi är SÅ glada att vi får använda den att jobba hästarna i.

I kväll blir det en långtur med Dollar och syrran.Efter det ska jag rida Lizzan nu när hon är lite trött:-D

Det här med gården…..det är så makalöst spännande och det kommer att passa oss perfekt.Jag törs inte berätta något närmare innan allt är klart, det finns många som skulle vilja ”byta kläder” med oss och DET bjuder vi INTE på;-)

Pratade med revisorn i morse och det var inga som helst problem.Hon är super, fixar alltid våra papper oavsett om det är inne i tid eller inte;-) Så jäkla skönt att ha torrt på fötterna och aldrig riskera en revision, finns inget att få bakslag på helt enkelt.Det är därför man har revisor, för att veta att man inte behöver få masen i hasorna:-)

Har pratat med Länsstyrelsen igen:-) Bad att de skulle komma ut och kolla igen men de avböjde och sa att det inte fanns någon anledning. De fick en ordentlig rundvandring förra gången och ansåg att allt var i kanonskick och inget är förändrat i den saken. De var särskilt imponerade av ligghallen och matbaren:-)Vad det gäller nya stallet så är det bara en tillbyggnad eftersom vi har fler hästar idag och vi behöver inget bygglov heller eftersom det är en jordbruksfastighet;-) Skönt att ha dem på sin sida utan något mygel:-)

I morgon tänkte jag plantera lite växter i ute-krukorna.Problemet är bara att Iris tycker att de behöver planteras om VARENDA dag…..hon är heller inte så noga med VAR hon sätter blommorna då hon rivit ut dem ur krukorna….;-) Men det är sånt man får leva med när man har djur;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera