”Nära-döden-upplevelse” och ytterligare en pool;-)

Ja det är en förbannad tur att man kan köra hoj på RIKTIGT och inte bara susar runt som många hoj-åkare gör. Jag har lagt en hel del pengar på roadracing och det är jag jäkligt glad för!!! I dag när jag åket hem från jobbet möter jag en bil som ska svänga vänster från sitt håll. En annan bil står och väntar på den väg som dem mötande bilen ska svänga in på…..Jag ser att den mötande bilen stannar och tolkar det som han GIVETVIS sett att han INTE kan korsa vägen eftersom han har mötande fordon!! Nej såklart är det en jäkla trallgök bakom ratten….då jag är 10m innan passage svänger han tvärs över vägen!!!!!!!!!!!
Ja hur gick det? Ja reptilhjärnan och ryggmärken tog över och jag la vänster-la höger utan att ens tänka på att bromsa och på en 100-dels sekund var det över. Jag var SÅ nära hans bakre stötfångare att jag nästan kunde ”höra” hur höger-kåpan gick i……
Det absolut jävligaste är att om JAG inte klarat ut hans jäkla misstag så hade JAG varit en blöt fläck på hans högra dörr. Han hade klarat sig hur bra som helst men JAG hade däremot fått tillbringa den närmaste tiden på sjukhus i bästa fall och det var HAN som gjorde fel. Det hjälper fasiken inte att man tänker runt hörnet när det sitter andra idioter bakom ratten som inte kan köra. Är det inte skitungar som fått låna pappas bil så är det gamlingar som borde slutat köra för 10 år sen.De sitter i bilen och fipplar med mobilen, tittar på utsikten eller snackar skit med den som åker med och…..PANG så ”råkade” de glömma att TITTA PÅ VÄGEN!!! Ja hur som helst är jag glad att det var JAG och ingen annan som INTE fått den grundliga utbildning på MC som jag fått!!
Efter ett eftermiddagsdopp så riggade vi en pool till hundarna;-)

Det var poppis att få en egen ”pool”:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera