Nostalgi….

Otroligt så mycket foton jag har. Dels från min gamla dator och sen massa nya såklart. Tyvärr har ju många foton försvunnit från den tiden man inte använde digitalkamera;-) Alla år på ponny till exempel och även då man var ”young rider” som det så fint heter. Men hittade några fina bilder när jag satt här och tittade i alla fall. Dock inget på hästarna:-(

Rozano

 

Rozano, en häst som jag red åt en kompis under tiden som jag gick på PHS. Jisses vad det är längesedan….tiden går. Han var väl runt 175 cm och STOR i alla rörelser. Ingen red honom för att han var för stor så jag satte igång honom och innan 1 år löpt ut så såldes han för 180 000:-

Från ingenting till allting kan man säga;-) En underbar häst som jag borde köpt men inte hade varken tid eller råd med just då när jag pluggade.

Rozano

 

Nyklippt och fin och jag hade såklart hår upp till öronen;-) Jag saknar den hästen ibland och undrar hur det gick för honom. Vet att det var en kille som köpte honom i spekulationssyfte och genast sålde vidare. Det var en tjej som köpte honom men det jag hörde var att det inte gick något vidare för henne.Rozano var ingen enkel häst även om han var snäll, det krävdes en hel del ridning och han hoppade rejält.

Evil Eye Higgins

 

Och den eviga hjälten. Han finns i mina tankar varje dag och kommer så alltid att göra. Ingen kan ta hans plats.

Axamer Litzum

Och såklart Axamer Litzum i Innsbruck. Där har jag tillbringat mycket tid, många roliga minnen och otroligt mycket skidåkning givetvis. Man jobbade,festade,åkte skidor och levde helt galet;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera