Ny dag,nya tag:-)

Ja nu har Magnus börjar riva i lastbilen….;-) Ja det är ju så han fungerar,först skitirriterad och sen ”jävla skitbil” och sen så är han på det:-) Bakluckan avplockad, balken bak skall skäras loss och sen blir det ny balk baktill. Jag VET ju att han fixar det men han måste bara ”gnälla” lite först så ordnar det sig till slut;-)
I går markarbetade jag Dollar hemma på vallen, vår provisoriska ridbana. Lite ojämnt är det på sina ställen men än så länge går det bra att rida där. Dollar ”smygtränar” på nätterna har jag kommit på så jag har ”gratis” utbildning på honom;-) Skämt åt sido så ger återigen all dressyr i tömmen utdelning…Tack Mia för att du varit så ihärdig och noggrann när du jobbat dina hästar:-) Ja är det ingen annan som säger att jag är duktig så MÅSTE jag ju säga det själv;-)
Curre hade jag ut i vagnen en sväng i skogen. Han börjar bli pigg och vill verkligen jobba när han kommer i vagn. När vi kom hem så körde Magnus Curre ute på vallen och det gick bra. Magnus har inte så mycket till övers för det där med maratonkörning…..han vill ha ”riktiga” grejer (läs QH sele och speedcart)
Nu i kväll red jag ut Dollar och han blir ju faktiskt bara bättre och bättre. Han har NÄSTAN slutat med sina ”quick and dirty”, idag var det bara EN sån och den var till och med befogad eftersom det hoppade ut en fasan mitt framför fötterna på honom;-) I övrigt skötte han sig trots att han var ½ ihjälbiten av alla mygg;-) Mötte några som var ute och gick och hörde en kommentar då de passerade…”det var fan den största jävla häst jag sett i hela mitt liv”…hahaha, ja och SÅ är det nog. Dollar med sina dryga 1,82 i manken samt lite extra resning eftersom han ALLTID är på tårna ger nog intrycket att vara ganska stor;-) Men sånt tänker ju inte jag på som sitter på honom för jämnan:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera