Nya saker och nya stallet

Nu har det kommit lite nya saker till pållarna som de behöver,täcken,mineraler,magnesium m.m. Ja snart är det så fullt i sadelkammaren att den spricker men så är det när man har många hästar och alla är unga,faktiskt ingen över 5 år:-)
Vi har ,som jag kanske skrev förut, gjort om planerna för nya stallet. Vi kommer bygga ut stalldelen på baksidan istället tillsvidare…..vi KAN ha lite planer på G som gör att vi inte tänker plöja i för mycket pengar i gården just nu;-) Vi får se:-)
Hur som helst ska Magnus sätta igång i det närmaste med bygget och det kommer bli 2 nya STORA boxar, ca 4,50×4,80 stora men det behövs med våra jättar:-) Det blir också en riktigt stor bra yta för stallgång så att vi kan binda upp dem då det behövs.
I morgon ska jag iväg och klippa 3 hästar så nu rullar det väl igång så smått med klippningar,skönt att vi köpte ny maskin och sen har vi en i reserv också. Våra egna klipper vi inte eftersom de går ute. Vi vill försöka ha dem ute så mycket som möjligt, oslagbart bästa sättet att hålla dem friska vilket vi gjort hela tiden.
Jag kommer lägga in bilder under fliken ”nya stallet” så fort vi satt igång bygget. I övrigt är belysningen klar till nya ridbanan så nu väntar vi bara på underlaget.

Lilla Iris och Haffa delar korg i köket.Lite suddigt då båda såklart skulle komma när jag tog fram kameran för en gångs skull;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera