Och så här gick det…

Dolle pålle har varit i skogen på långtur.Han är så pigg att det spritter i hela kroppen på honom:-)

Ja vårt projekt gick i stöpet. VI hade lagt bud på en gård här i närheten. Då den först gick ut till försäljning var vi egentligen inte så intresserade för att det var alldeles för mycket jobb på det.Det är riktiga slarvpellar som bott där och de har inte skött om gården alls. Vi hade varit tvungna att plöja ner runt 1 miljon bara på att få ordning på gården till hyggligt skick. Men efter lite funderande kom vi trots allt fram till att det kunde vara värt det. Läget för vår del var bra,utrymmena och att gården hade mer vall.

Säljaren ville att vi skulle ha det….;-) Det pratades runt en hel del där det sas att ”alla” ville att vi skulle köpa gården.Säljaren gav sken av att han hade beslutet om vem som fick köpa gården oavsett högsta bud.

Vi lade ett bud som inte skämdes för sig men det visade sig ganska snabbt att säljaren bara hade en stor trut trots allt…..;-/

Ja så det blev inte den gården!

Hur som helst så ser vi det ändå positivt när vi kollar oss över axeln. Vi har redan ett bättre projekt….;-) Och fram tills dess så bor vi fantastiskt här:-)

Magnus var ute och provade Permobilen idag;-) Ja inte vår men den som Magnus morfar ska ha:-) Hundarna tyckte det var skitkul och rusade efter utan att riktigt fatta vad husse höll på med;-)


Haffa

Snygg,snabb,stark och uthållig!!Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera