Övertänd Dollar

I dag har vi fixat och donat här hemma.Jag har påbörjat min långa väg i bygget av en stenmur…..Magnus har ”byggt” ett nytt bett till mig som funkade superbra. Sen fick jag ett nytt dörrhandtag på stalldörren ut till gödselplattan,yeeiippiii:-) Och ett nytt brunnslock till brunnen på gödselplattan. Ja det blev lite gjort idag:-)
Lizzi skötte sig kanon när jag sprutade henne. Sen skulle jag spola ur såret med väteperoxid och bad Magnus om hjälp att hålla upp ena frambenet…..hihihi, ja det gick ju mindre bra för Lizzie tyckte att det gick lika bra att lägga sig ner på frambenet och då tröttnade Magnus och räckte över grimskaftet till mig;-) Ja men det gick bra ändå, jag spolade själv och hon stod rätt still trots allt. Hon lyfte på benet några gånger men höll det bara i luften så jag kunde spola ändå. Snäll tjej den där Lizzi;-)……trots att Magnus säger att han inte kommer överens med henne men det kommer nog att ordna sig;-)
Sen var det hoppträning med Dollar ikväll………..ja inte vet jag vad han injicerat men han var så övertänd att han mest skuttade på bakbenen. Men han är ju kanon för han hoppar ALLT i ALLA lägen. Han bjuder som fasiken och sprången är så stora och luftiga att man börjar fundera på hur det kommer bli när vi höjer lite. Nu hoppar vi bara runt metern…….
Lizzi får vila denna vecka, ska ta en liten promenad med henne i morgon bara och kanske rida Guiness istället. Dollar ska tömköras så han lossnar i sin vänstersida;-)
Godernatt
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera