Putsade väggar

Nu är väggarna inne i nya stallet putsade:-) Det gick fort som bara den och det är redan torrt så i veckan när jag är ledig några dagar ska det målas.Så fort det är målat så kan vi börja bygga boxarna.

Sen är ridbanan på G också…ÄNTLIGEN!!! En del av fyllnadsmassan skall läggas ut i eftermiddag i alla fall;-)

Själv var jag ute med Dollar i skogen och såklart var Haffa med. Dollar verkar ha kommit in i ytterligare en ”tonårsperiod” då han absolut måste testa allt som går…..och går gör det ju inte;-) Men prova kan man alltid göra….;-)

Sen kom hovis och verkade Lizzan.Hon skötte sig fint:-) Jag bara bävar för den dag vi ska slå på henne skor….hohoo. Men då lär vi få knarka ner henne;-)

Det blir ingen Pay&Jump på Tisdag….lastbilen är inte besiktigad eftersom det inte finns besiktningstid….ja ingen kommentar till DET.

Jag får hjälpa till att köra hästar till Skrubbs istället.Det är 9 stycken som ska till start så det blir ett jädrans flängande.

I kväll ska Birger och jag till skytteklubben och sen ska jag jobba i natt.Hoppas VERKLIGEN att det blir lugnt, har inte riktigt fått den sömn jag borde haft.Sen gör jag 15-23 i morgon så det blir inte mycket sova då HELLER;-) Men sen är jag ledig 4 dagar, SKÖNT!!!

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera