Raketen är vårrustad:-)

Som jag skrev så har det varit rätt fullt upp de senaste dygnen men hästarna får ändå sitt:-) Lizzan har ”nästan” tappat hela vinterpälsen;-) Fattar inte varför hon fäller så ojämnt men veterinären kollade hennes pälsfällning sist hon var här och tyckte att det inte var något att bry sig om.Lizzan ser för stunden ut som hon är apelkastad:-)

Ja bättre foder kan de ju knappast få så det har inte med det att göra men hon fäller väl bara så antagligen. I morgon ska hon ut en sväng i skogen igen och sen är det nog dags för ridhuset och pröva på gångarterna;-) Löshoppning blir det också snart men vi måste bara besiktiga lastbilen först….verkar som det finns miljoner lastbilar här på ön för det är så jäkla svårt att få besiktningstid men nu har vi en i alla fall.

Nu har min snygging till man vårrustat ”monstret” inför vår och sommarsäsong:-) Pärlan ska ut och slita däck vilken dag som helst:-)

Min bara min:-)

Sen var Magnus uppe och jobbade med ridbanan idag.Vi kommer få lägga på mer stenmjöl men sen ska det vara klart….ja eller klart är det inte förrän vi fördelat materialet över hela ridbanan men det är ett jobb vi inte vill tänka på just nu….;-)

Det borde vara ridbart inom de närmaste två veckorna i alla fall hoppas jag:-) Tills dess jobbar vi på här hemma på vår egen rundcorall;-) Undrar vad jag ska göra sen….när Lizzan är inriden….?!? Vad ska jag DÅ rida in? :-) Ja det blir nog fler unghästar….:-)

Att jobba igång unghästar är det absolut roligaste som finns och varför ska man INTE hålla på med det man tycker om och är bra på?!?

Jag har gjort mina tävlingsår, har en bra bit över 100 placeringar genom åren men kan nog tänka mig att kanske ta några till;-) vi har ju bra material för det och jag brukar ha ”näsa” för bra hästmaterial…..om de bara får vara friska;-) Men man kan inte göra annat än ge dem bra mat,bra omvårdnad och bra ridning,sen kan olyckan alltid vara framme tyvärr;-(

Vi får se om vi betäcker Lizzan i år eller inte….ska fundera lite till;-)


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera