Revidering

Saker och ting förändras hela tiden och vi kommer ständigt på nya saker,det är så vi är Magnus och jag. Vi har miljoner idéer och många sätter vi i verket….men inte ALLA.
Ja stallet ska byggas ut som jag skrev tidigare. Nu blir det såklart ”lite” större och ”lite” mer än vi tänkt från början…..någon som är förvånad;-)
Från att ha varit planerat att bli sådär 25-30kvm i tillbyggnaden så blir det nu 50kvm i stället. Sen blir det en ny sadelkammare på ca 8kvm så att den gamla får bli foderkammare. Det blir också plats att spola inne i stallet vilket är viktigt med de hästar vi har,välpälsade så att säga. De kräver mycket skötsel, speciellt i man,svans och hovskägg.
Baksidan av stallet är nu utgrävt och grus kommer nästa vecka.Sen ska vi ha hem cement till plattan….ja och sen får det bara rulla på.Mycket jobb men det blir bra då det är klart:-9
Frivillig arbetskraft är välkommet,vi står för mat,husrum och många goda skratt.Sen är det ju inte fel att få vara på Gotland i det vackra höstvädret heller;-)
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera