Ridande polis

Nu är han på G den store ormen;-) Rolig är han för han har inte velat äta på flera dagar bara för att man försökt få i honom Finadyne….så är det alltid. Visserligen har han stått i 5 dagar på grund av svullnaden men hungrig brukar han ju alltid vara;-)

I dag när sadeln kom på ryggen igen så stolpade han rakt ur boxen och körde ner sitt stora tryne i Guiness krubba!!! Va falls….jaha NU går det bra att äta minsann;-)

Ja det är ju bra att Dollar fått tillbaka sin matlust i alla fall;-) Den hästen slutar aldrig att förvåna mig….han tycks vila sig i form varenda gång han stått några dagar…

I dag var han mer fantastisk än vanligt att rida, ja pigg förstås men han gick mer framåt än ”uppåt” . Nej han reser sig aldrig men han ackumulerar sin energi och blir ofta tassig och spänd men idag klev han på med ”stora steg”. Och jag vet att det blir tjatigt men det ÄR tur att jag har två öron för annars hade leendet gått hela vägen runt huvudet för att sitta på ryggen på denna häst när han rör sig känns som en gåva från ovan:-)

Det finns ett stort hus flashigt hus som jag brukar rida förbi.De som äger huset har det som sommarbostad och sitter knappast på fattighuset om man säger så;-) Jag känner dem inte men vi hejar alltid på varandra när jag kommer förbi på häst. I dag var det en hel massa folk hemma i deras trädgård vilket såklart var lite skrämmande för Dollar;-) (BÄBIS)

Hur som helst kom det en herre promenerande på vägen som stannade och pratade. Han tyckte att jag hade en ”magnifikt vacker häst”….ja tack, tack svarade jag såklart.

”Jo du, det ska vara bröllop här i morgon på gården, jag är far till brudgummen och jag tänkte överraska med ett litet ”joke”.

Han behövde inte ens prata klart för jag begrep direkt vad det var frågan om;-)

”Jag tänkte att du kanske kunde komma utklädd till ridande polis och besöka tillställningen”

Ja eller hur tänkte jag….

Jag förklarade att det nog inte var genomförbart eftersom jag jobbar i natt och själv ska bort i morgon eftermiddag;-)

Han tyckte det var synd men sa glatt hejdå i alla fall när han gick vidare….;-)

Får en liiiiten aning om att han nog inte var HELT nykter;-) Han skulle bara vetat vad jag faktiskt jobbar med och hur rätt han träffade utan att veta om det själv;-) Dock inte som ridande men rätt nära ändå;-)

Regn på väg in igen så nu har vi täckt över höet igen. Stallet börjar skrida framåt trots många avbrott med lastbil, bil jobb m.m. Jag vill ju ha en varmvattenberedare till stallet när jag duschar hästarna och det är på gång men först måste lastbilen bli klar i alla fall;-)

Det är så många saker som ska göras så ingen av oss har egentligen tid att jobba….;-) Dock är det bra med lite klirr i kassan för verksamheten kostar pengar också;-)

På Måndag åker Lizzan till Lolle några dagar,ska bli roligt:-)

Nu är det snart iväg till jobbet.Det lär bli en natt med full fart,sommaren och turisterna är här…..;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera