Rundpall…….

I går var det dagpass och jag fick rida i värmen när jag kom hem. Vi åkte upp på ridbanan och körde ett pass men Dollar var seg som sjutton, hade ingen framåtbjudning,svarade inte framåt så jag red ut en sväng i skogen istället men det blev inte bättre av det. Sen tog jag honom i töm på ridbanan,ville kolla om han markerade eftersom det kändes som han gick och tryckte….men det gjorde han inte. Det var bara att packa ihop och åka hem och fundera…..då ville han inte ha kvällsmaten heller han som ALLTID är mat-arg annars?!?

Efter att jag funderat en stund och klämt lite på honom märket jag att han reagerade en aningen i vänster bak-knä….då kom jag på att han antagligen sträckt sig härom natten då han slog på röven i hagen. Magnus motionerade dem med pannlampan då åskan gick….ja man kan inte förstå allt;-) De sprang mer av DEN anledningen än av att åskan gick;-) Hur som helst slog Dollar på röven i leran så kan har nog sträckt sig misstänker jag. Däremot markerar han ingenting.

Så nu blev det värme-liniment och han verkade bli bättre på en kort stund:-)

Sen kom då äntligen hovis och la på nya skor med broddhål:-) Dollar är en riktig diva och blir lätt uttråkad så han står ofta och naggar hovis i ryggen eller så hänger han så mycket han orkar;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera