Samarbetsvillig patient

Återigen en hygglig natt:-) Ni kan nog räkna ut att man inte har så mycket att göra här mer än att titta på film,fundera och surfa på nätet;-)

Jag har ändå fullt upp…..;-) Jag vaknar ca 3 ggr/natt av att det värker i min fot,då måste jag fundera på om det kommer att klinga av eller om det kommer bli värre…

Blir det värre måste jag säga till i tid för att få smärtstillande.Men vad är ”i tid”? Hur ont ska man ha? Ja jag vet inte,jag vet inte vart gränsen går.Som jag sagt tidigare kan jag inte avgöra det och värken kommer oftast snabbt,från en minut till nästa och DÅ,när det verkligen gör så ont att jag reagerar, då har jag sagt till för sent…..det är inte lätt detta;-) Men jag har börjat förstå att man ska säga till INNAN man har ont,då det egentligen inte gör ont;-)

Jag är ju inte den sorten direkt,även om jag blivit bättre på det med åren. Om läkaren frågar mig om jag har ont när han klämmer på foten så vet jag inte vad jag ska svara….nja ont….ja det känns,det gör det ju men ont….VAD GÖR ONT,undrar jag?

”Jamen du grinar ju illa,då måste det göra ont”……”gör jag?”……”ja det gör du”……”ok men då är det antagligen ont där”.

Förstår ni? Det kan inte vara lätt att vara läkare eller sjuksyrra och ha mig som patient….;-)

Däremot är jag väldigt ”snäll”, jag ringer aldrig på klockan i onödan vilket resulterade i ett krossat glas igår….;-) Jag tycker att de har så mycket att göra här ändå så kan jag klara mig själv så gör jag det….känns ibland som om jag skulle vilja ta min lilla ”gå-stol” och skutta ut till dem och säga ”kan jag hjälpa till med något”. Inte för att jag kan göra så mycket men jag skulle nog kunna sitta i deras reception en stund i alla fall;-)

Magnus ska köpa en häst, en till häst!! JAG får inte köpa fler hästar men HAN får?!?! Det är faktiskt så att han snart har fler hästar än mig….han har Guiness,Curre och snart en till….

Jag har Dollar och Lizzan!!! Det är allt jag har;-) Så visst borde jag också få köpa en till häst?? Och såklart har jag redan hittat en…..hehehe;-)

Kalgari - Calano - Calato - Capitol. ue: Princis.F 2010,sto

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera