Silikaten

Visby har en stor utomhusridbana,Silikaten. Den har både pullermangrav och bank och har mått för de största tävlingarna. Under helgen som gått har det årliga hopp-meetinget varit och jag var såklart där och kollade:-) Det var ju Söndagen som var den roligaste att se eftersom det var 120,130 och 140-klasser så då är nivån(förhoppningsvis) högre på både ryttare och hästar;-)

Det var många fina hästar och många duktiga ryttare.Tyvärr är det alltid så att det finns ryttare som behandlar sina hästar orättvist och bestraffar hästarna då ryttarna själva ridit taskigt….:-(

Det är ju sådant man aldrig kommer ifrån…..

Men i det stora hela så var det fina rundor och öborna lät INTE skämmas för sig:-) Vi fick fina resultat och jag tror att de som deltagit var nöjda med både hästar och arrangemang.

Själv fick jag åka hem till min ”lilla” svårklass-häst och trimma lite. Han fick prova sin nya luva som jag sytt större öron till;-) Om han inte hade stora öron innan så fick han det nu,haha,vilken sötnos han blev. Men han gillade luvan för han blev lite lugnare och var inte lika ”tittig”. Inte för att han ska gå med den på sig varje dag jag rider men jag ville kolla att den passade nu när jag sytt om den.

Dollar var pigg och fräsch och nu hoppas jag bara att Hovis kommer i morgon och skor om Dollar. Han borde varit här för 2 veckor sedan men har inte hunnit….det är tur att man är tålmodig OCH att man inte har en häst som ligger mitt i tävlingssäsong. Det kan bli värre nästa år….då får jag väl åka hem och hämta honom;-)

Inga bilder idag eftersom jag inte orkade släpa kameran med mig….men det blir bilder en annan dag;-) Med lite tur så kanske jag kan få med mig någon på träningen på Onsdag som kan fota;-) Hoppbilderna börjar bli gamla, inga tagna sedan i Oktober förra året:0

I morgon är det dagpass….bläääääää, börjar 06 vilket INTE är min favorit precis;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera