Skapardag

Dagen började med att passa hovis….IGEN;-) Ja det var ju så att han av okänd anledning INTE infann sig igår eftermiddag utan ringde vid 8-tiden. Ja nu är det ju så att går man upp kl tidigt varenda morgon så är det kväller vid den tiden;-) Med andra ord så bestämdes det att han skulle komma kl 10 dagen efter vilket då var igår.

Tror ni han kom?? Nä, inte då. Jag väntade och väntade och väntade och sen blev jag förbannad. Tills slut skickade han sms och sa att han ”hade svårt att vakna”!!! Herre GUUUUD!!

Ja så då var det bara att släppa ut pållarna IGEN och ta tag i plan B.

-Hämtade morötter, la in mattor i Guiness spilta, lagade täcke åt syrran, lagade egna täcken, började fixa julgodis, började snida på gårdsskylten, tvättade och en del annat småfix;-)

Ja sen kom hovis till slut vid 17 och skodde. Dollar var INTE på humör och tjafsade och bråkade så gott han kunde. Antagligen för att han var sur på hovis;-)

Sen var det då lilla Lizzi……ja nu misstänker vi att det FORTFARANDE kan vara en hovböld som lurar så det blev ett nytt våtvärmande gipsbandage och stå i box ett par dygn.

nu ser det ut som ett turkiskt horhus i stallet eftersom vi inte var färdiga förrän 21 vilket är SENT för oss och ingen mat hade vi hunnit med heller. Det blir till att storstäda stallet nu på morgonen:-)

Under natten har det kommit något litet vitt på marken och frost:-) Men så hotas det med varmare väder till helgen…..bläääää.

Snälla vädergud, ge oss vad som rättmätigt skall givas oss…..frost och SNÖ!!!!!

Denna höst för bara med sig allehanda problem i form av ruttet gräs, fukt i höbalarna, mugg, hovbölder, förkylningar m.m……nu HATAR vi fukt och regn!!!!

I dag får nog bli den stora skrivardagen;-) Återkommer i eftermiddag med lite uppdatering OCH lite foton:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera