Skönt att va sig själv:-)

Tack gode gud att jag är den jag är. Jag hade tur då jag föddes, fick de bästa föräldrarna, de bästa syskonen och med tiden fick jag den bästa äkta mannen:-)

Jag vet vem jag är, jag vet vad jag gör och ibland är jag nog på tok för snäll och ärlig men vad gör det,det är så skönt att vara jag:-)

Vi snälla och ärliga människor får ofta skit just för den saken, andra tar chansen att blåsa oss men för det mesta reser vi oss igen:-)

Mia min Mia, även om det finns de som utnyttjar dig både ekonomiskt och rider på din snällhet och godhet så kommer det bli bra.Du vet att jag står på din sida, jag vet hur det är när oärliga människor ”topprider” en. Man blir förbannad, ledsen och besviken….framför allt så vill man ge igen men det lönar sig inte. De kommer att falla på eget grepp och en dag får de stå för sina lögner. Livet är långt och många trista saker kan inträffa, det har de glömt, alla får betala för det de orsakar…..kanske inte i dag, kanske inte i morgon men det kommer,jag lovar. Men då är du så snäll så du skulle aldrig ”håna” dem för det, jag vet. Men det är ändå du som är vinnaren;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera