Söndag fast det är Lördag

I går var vi på fest;-) Lite ovanligt på en fredag men det gör att man tycker att det är Söndag idag fast det är Lördag….ja ni fattar. Min vana trogen blev det ingen överkonsumtion av alkohol,blir sällan det. Så idag var det något helt annat som fick mig att ligga kvar länge i sängen;-) Ja nu tror ni såklart att det var Magnus men DET var det inte, det var den nyinköpta underbara sängen vi ÄNTLIGEN fått hem. Den är ofattbart skön att lilla i. Till och med jag som annars gärna går upp väljer att ligga kvar och snooza:-)

Syrran kom ner och vi skulle rida ut. Jag på Dollar och hon på Guiness. Men nu strulade stigläder och annat på sadeln, de passade inte hennes ben och hon orkade inte hålla på och meka med det så hon promenerade istället med honom. Och det spelar knappast någon roll för Guiness för bara att han får komma ut i skogen är bra:-)

Men Guiness börjar komma på att det är fantastisk roligt att komma ut i skogen så han provade att skutta runt med inslag av diverse bocksprång;-) Jag var rätt glad över att syrran hade han vid hand eftersom jag vet att hon ogillar VÄLDIGT MYCKET när hästarna gör så;-) Nu är det nog dags att jag själv börjar rida honom innan han hittar på FÖR mycket bus;-)

VIntertäckena har nu fåttsommar-vila. Jag har packat ner de som inte var totalbelagda med lera.De andra håller jag på att sanera för att kunna packa ner.

Det är skönt att det verkar bli vår på riktigt nu, sol och inte svinkallt. Lite blåst nu i några dagar så allt torkar upp. Vi har stora insjöar på vallarna runt oss;-)

I morgon har jag lovat att rida en av syrrans hästar.Sen får jag ta mig an mina egna tre….

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera