Söndag….Zzzzz

Jobbade i natt och kl 06.20 kom det in jobb.Exakt den tid man mest av allt hoppas att ingen människa i hela världen ringer polisen….;-) Men det gjorde någon så det var bara att studsa ut i bilen och åka. Men vi kom hem i hygglig tid ändå,inte mycket att gnälla över.

Det skönaste som finns efter nattpasset är att vara på väg hem och se alla andra som är på väg TILL jobbet(dock inte idag då kanske). Och sen få krypa ner i varma sängen bakom ryggen på Magnus.Jag hinner somna precis lagom innan han går upp och sover sen som en stock:-)

Pållarna fick komma in vid 18-tiden för sitt kvällsfoder.Alla fäller hysteriskt nu, eller i alla fall Lizzan och Guiness.Dollar har nästan fällt klart,skönt. Men de fick en rejäl genomgång med ”Furmisen”, den är absolut supertoppen,finns inget bättre.Hästarna står och sover, de älskar verkligen den:-)

Iris passade på att åka ”litet hölass” i skottkärran när jag körde ut hösilage:-)

Dollar är ju den som regerar stor i flocken.Det är ett väldans ordnande på dem då de får sitt hösilage……;-) Dollar håller bort det andra för han SKA ha först.Lizzan springer runt och snackar och beklagar sig att hon får sist och Guiness passar på att försöka ”nypa till” henne…..såklart;-) Han får ju inte bestämma över någon annan så då försöker han bestämma över henne;-)

Håll undan för tusan....;-)

Sen åket Tyson skottkärra tillbaka:-)


 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera