Sov-vakt

I dag var det Lizzan som fick hålla vakten då Dollar och Guiness sov i hagen;-) Hon har inte varit betrodd med det tidigare men nu får hon vara vakt;-) Hon verkar inte ta det på så stort allvar men hon finns där i närheten i alla fall….;-)

Pållarna har gått i vinterhagen i 2 dagar nu när det varit skitväder.Mest för att Dollar varit så svullen och en aningen halt på ena bakbenet och det blir ett jäkla springande i sommarhagen…

Magnus stretar på i stallet och har gjutit igen skarven mellan nya och gamla stallet nu så varken hund,katt eller häst får komma in där;-) Jag har som vanligt ristat in namn och årtal i gjutningen:-)

Själv har jag mest susat runt i dag. Varit på Dahrves och kikat lite. Köpte lite broddar och andra småsaker. Jag brukar inte handla där för de har ingen koll på vad de har för saker och sen är det taskig sortering och mest av allt är det svindyrt.

Jag gjorde ett superklipp igår:-) Köpte en hoppsadel…..som jag INTE behöver men som jag vill HA…den var snuskigt billig och den var splitter ny och dessutom en sadel som jag tidigare var på väg att köpa men tyckte då att den var för dyr;-)

Nypriset på denna sadel är runt 9 000-10 000:-

Det är såklart inte vad jag betalat;-) Vi får se vem den ska ligga på….gissar att det blir på Lizzan eller nästa pålle:0

Jag har också varit inne på Silikaten och tittat på den hoppträning som jag skulle varit med på med Johan Spetz….men precis som förra gången fick jag nöja mig med att fotografera;-) Ja huvudsaken att Dollar blir bra igen,det kommer fler träningar och jag har lite planer på att ta ner en tränare hit….återkommer med vem det blir;-)

Lizzan börjar bli lite trind om magen;-)Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera