Stackars hästar

Ridturen idag var en REN pina….mest för Dollar. Dessa förbannade svinäckliga flygfän som BITS!!!! Jag blir helt galen….och häststackarn också! Jag har sprutat på honom precis allt som går att hitta på marknaden men INGET hjälper mot dessa terrorister:-(

Va fasiken ska man göra?????

På hemvägen var han så frustrerad att han galopperade på stället och bara ruskade på skallen. Jo det klart att jag slår ihjäl dem men då de sitter under magen är det inte så lätt att komma åt dem…..och flugtäcke hjälper knappast mot dessa då de ALLTID sätter sig under magen eller i skapet på honom.

Ja ja det är samma skit varje sommar och inget kan man göra.Ändå väntade jag till i kväll med att rida för att slippa de värsta….

Lizzan är som sagt några dagar hos Lolle och vi ska höras i helgen så får vi se när vi hämtar hem henne. Lastbilen är klar så i morgon blir det markarbete på ridbanan. Jag har lovat syrran lektion i morgon kväll också så då kan jag lika gärna ta med Dollar upp.

Ska göra ett nytt försök att få fatt i någon duktig tjej/kille som vill hjälpa till att utbilda våra unghästar. Lilla Elin blev nog lite bang sist då Guiness var lite guppig. Inget att säga om det, det är så det är med unghästar, de gör inte alltid som man säger och då gäller det att ha rutin och lite erfarenhet. Hon får ju gärna komma hit och borsta och fixa om hon vill men jag misstänker att ridningen var henne lite övermäktigt.Inget konstigt i det, hon är bara 14 år och hur mycket erfarenhet har man då,det kommer med tiden;-)

På Söndag tänkte jag åka in till Silikaten och kolla på meetinget,var längesedan jag var på större tävlingar;-)

Nu lite Flygande Jakob…..som maken lagat såklart:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera