Stina min underbara tok-fia

Jag måste berätta om Stina:-)

Vi träffades för ganska många år sedan,vi jobbade som hundförare.Vi fann varandra direkt och det var väl för att vi var precis lika galna och knäppa båda två;-) Vi flyttade runt i landet under några år och jobbade med våra hundar och vi hade inte en tråkig stund.Det ena upptåget var mer vansinnigt än det andra….på gott och ont;-) Det fanns absolut inget vi INTE klarade av….jag skulle få sitta i flera dygn och skriva om allt vi varit med om och skulle ändå säkert missa hälften;-)

Ja som det är i livet bor vi nu på skillda ställen i landet.Båda är vi gifta och har hästgård med allt vad det innebär. Jag tror, eller vet, att med den grund vi en gång i tiden skapade i vår vänskap så kommer den att hålla livet ut.Det klart att vi hade våra duster sinsemellan,så funkar det med vänner men idag existerar inte de skitsaker vi en gång var oeniga om.

En liten rolig episod var en kväll i Malmö…vi var på krogen,vilda som alltid, och hamnade med ett gäng snickar-killar. Vid den tiden gick en reklam på tv där en kvinna stiger på en buss och frågar chauffören ”har doo baaarn” på finlandssvenska. Jag minns inte syftet med reklamen men vi hakade upp oss på just det kvinnan sa.

Under hela den kvällen tjatade Stina och jag om till snickar-killarna…”haar doo skruuuv”. Såklart med alkohol i blodet så var detta hysteriskt roligt;-)Detta har ju återkommit under åren när vi pratat….”haar doo skruuv” och sen skrattar man nästan ihjäl sig över det minnet:-)

Härom dagen ringde Stina och skrek skrattande i luren ”doo haar skruuv” och genast började vi såklart att skratta galet. Ja precis…det klart jag har ”skruuuv”…jag har ju flera stycken…hela 3 st skruuv:-) Underbara Stina:-)

Tänkte bjuda på lite fina bilder på Stinas underbara Isisar. För hon är ju en Islands-tjej;-) Tyvärr vet jag inte vad alla hennes pållar heter men hon har nu 5 st….och eftersom vi är väldigt lika Stina och jag så har hon nog snart fler än så;-)

Det här är i alla fall Tota;-)


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera