Supergrabbarna

I natt har pållarna gått på vallen och Guiness låg och sov tidigt i morse:-)

I dag började jag med att lämna tillbaka westernsadeln vi inte ville ha, sen åkte jag med Åsa och köpte några småsaker till pållarna.

Sen va det bara hem och ta tag i ”hästrastningen”;-)

Guiness körde jag i släpan med ett traktordäck bakom, DET var ju lite udda sa han men ok, hur farligt KAN det vara?!?! Inte, sa han sen och puttrade iväg. Ja sen tappade vi däcket på vägen eftersom jag inte hade vettiga kedjor att hänga det i. Däcket fick Magnus hämta när han åkte hem från jobbet;-)

Sen red jag ut med Curre. Åhh så fint han jobbade idag,mysgubben:-) Väntar nu på Emil att han ska komma och rätta till Curres sko, skänkeln på vänster fram har böjt sig av okänd anledning. Sen ryckte jag bort allt skägg som han har under magen och på bakbenen. Tyvärr brukar de bli lite ”skäggiga” om de varit klippta på vintern. Speciellt om man inte klippt med vettig maskin så man fått ”ränder” i pälsen.

Ja sen tömmade jag ”Ormen”…..ja för det var han till en början. Skulle snudd stå på bakbenen, bara snudd på. Han skulle aldrig tordas men han kan ju alltid låtsas;-)

Han jobbade så fint sen att jag nästan fick tårar i ögonen(IGEN). Han är så otroligt vacker när han rör sig så det är svårt att förstå.

Sen fick jag laga lite småsaker som legat och skräpat ett tag, det var dax nu. har fått tag i världens absolut bästa symaskin:-) En gammal Singer från medeltiden….nästan men den är så fin att det ser ut som den kommer direkt från fabriken,häftigt. Allt finns och det är sjukt kul att läsa bruksanvisningen på gammelsvenska:-) DEN maskinen syr precis vad som helst:-)

Kolla, nu kommer hussen

Glo ni,jag kvartar vidare

 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera