Synkat team;-)

Våra djur är ju helt underbara:-) Nu jobbar jag dubbelpass under helgen och det blir en aningen tajt att både hinna sova och ta hand om hästarna….men det går:-) Magnus hjälper till såklart och servar  så att det funkar.

Dollar äter BÅDE morgon och kväll nu under 1 vecka på grund av sulfan. Han står i ”givakt” vid stallet kl 05.45,struttar in och tuggar i sig sin mat och går sen snällt ut i hagen. När jag kom hem vid 15.30 så stod allihop och väntade på sin kvällsmat.De är så drillade att de givet går in i sin box utan snack och käkar. Under tiden hinner jag göra i ordning foder till nästa måltid,ladda hösilaget,fylla upp vattenkaret,kolla status på dem och sen släppa ut dem igen;-)

Haffa och Iris ”hjälper till” att rengöra krubborna efteråt,gotti-gott med lusern…..;-)….och lite hästbajs som efterrätt;-)

Det går undan och de vet EXAKT vad som gäller,de är SÅ duktiga våra hästar.

Hundarna sköter sig också kanon,gör vad de ska på promenaden,sover då de kommer in och stökar inte när jag ska sova på dagen:-)

Nu är helgen snart över, bara ett nattpass kvar och allt kan återgå till ”normalitet”. I morgon blir det myskväll med underbara maken;-)


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera