Taket målat och klart

I morse målade vi taket i nya stallet….snacka om plåga att stå med roller på lång stång 3 meter upp i taket.Man får INTE ont o axlar och armar…inte alls;-)

Duktig kameraman.....;-)

På alla ställen finns det idioter. Var man än bor finns det alltid någon med storhetsvansinne som tror att de äger allt och det som de INTE äger försöker de ändå bestämma över. Hur kan det komma sig?? Vad är det med dessa människor som har sånt maktbehov? Jag fattar verkligen inte!!

I dag kom det precis en ”sån” dåre och klampade förbi vår uppfart….vi gör annars precis allt för att överhuvudtaget ens behöva se dem men just nu var det oundvikligt…

Personen i fråga är just nu irriterad för att denne inte får bestämma vart grävningen av fibret ska gå….;-) Och då bara MÅSTE denne få utlopp på annat sätt;-) Och resultatet blev att jag blev beskylld för att ”sitta och rida runt runt” på dennes vall?!?! Jo eller hur,varför skulle jag göra det? Jag rider i skogen som alla ryttare här i trakten och som dennes egen fru även gör.

Sen på eftermiddagen tog Magnus och jag cyklarna ner på skogen för att titta på den ”sönder-ridna” vallen. För det första fanns det inga spår där någon ridit ”runt runt”, det fanns 3-4 hovspår i kanten på en av vallarna och den vallen var till råga på allt inte ens hans;-)

Ja herreguuuud säger jag bara, hur sjutton orkar en del vara så dumma i skallen?!?!? Men vi är inte förvånade för detta utspel är hans modus och de flesta i trakten har råkat ut för han OCH hans fru;-) Men de som antagligen lider mest är de själva, inga att umgås med, inget ridsällskap och folk går omvägar då de visar sig:-)

 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera