Tappsko och släpa-körning

Idag hade Curre tappat en sko……skit också:-( Ringde till Mårten som skor honom men han hade inte tid förrän på tidigast Söndag. Ja Curre överlever och han mår nog gott av att vila lite.

Jag tog Dollar i släpan bort till Ullas åker och körde lite dressyr där. Han är strålande duktig och lär sig otroligt snabbt,han är född till att gå framför vagn. Han är VÄLDIGT lyhörd för mina kommandon och anvisningar men å andra sidan har jag drillat honom sjukt mycket i tömmen i dressyren. Han tar höger/vänster på röst och svajsen på respektive sida av rumpan. Lustigt att den hästen blir som förbytt när han får på sig sele och dragdon:-)

På kvällen började vi stängsla den nya marken vi arrenderat så nu är alla stolp satta. Vi väntar på tråden som kommer nästa vecka, sen kan de få gå ut i sin nya hage:-)

Curre e go och otroligt personlig:-) Han stod i hagen och ”tjatade” på Dollar att han skulle ”mot-klia” honom på ryggen men Dollar blev mest sur. Curre prov-bet Dollar lite i bogen och ena frambenet och till sist fick han Dollar att ge med sig.Sen stod de och kliade varandra en bra stund i solen…..förutom att DOllar tog sig en tupplur mitt i kliandet:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guiness använde en av stockarna för att klia sig på bakbenet men det  gick inte som han ville tyckte han så han fick hjälpa till själv:-)

 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera