Tiden galopperar iväg

Ja tid är något man alltid har ont om. I fredags tömkörde jag Lizzi och Dollar och som vanligt jobbade båda två bra. Lizzi gillar inte att ha benskydd på sig så hon fick gå med dem i hagen för att vänja sig;-) På lördagen åkte jag och Lizzi bort till Lolle´s rundkorall. Det var heller inga problem.Hon gjorde join-up direkt så att nöta på det i timmar kändes meningslöst. Hon är en mycket förståndig dam och har också köpt att hon ska ”lämna plats” för mig:-) Vi tog en sväng i ridhuset också så hon fick se det. Hon travade lugnt runt och tittade sig omkring, sen slöt hon upp bakom mig och följde efter några varv. Pratade lite med Lolle och han tyckte att hon var en kanontrevlig tjej och skulle bli en häst som fungerade i alla discipliner. Precis vad vi själva känt:-)

Lizzi i rundkorallen

Lizzi i rundkorallen

Nu är jag klar....nu gör vi något annat.

Ja vi rullar lite i ridhuset;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På lördagskvällen tod jag med mig Dollar och åkte bort till syrran.Vi red Lekarve runt. Dollar behöver ett större bett…..hans 15,5 är för litet….nu blir det 16.Vågar inte mäta honom igen…..för 1 år sedan var han 181-182 cm….Han har vuxit ur sin sadel i alla fall så högre är han säkert också vid det här laget;-)
På söndagskvällen kom syrran hit och jag tog Guiness på en tur:-) Länge sedan jag satt på honom men det var inga problem. Jag rider i hans gamla westernsadel så den får man ”trampa rätt” ibland;-) Men den är mycket skönare än Magnus nya tycker jag. Vi red en snurra på dryga timmen.

Syrran och Zarra
Syrran och Zarra
Sen gick syrran hem med Zarra och jag tog en promenad med Lizzi med repgrimma.På vägen hem blev det nästan helt mörk så hon ville nästan krypa in under min tröja men höll lydigt sitt avstånd när jag sa till henne;-) Goa tjej:-) Kloclan var bara 20.30 när vi kom hem igen men nästan helt beckmörkt ute…..usch:-(
Lizzi
Guiness

 

Sen var det bara att hoppa i säng och mysa med min underbara make:-) Somnade dock ganska snabbt och tur var väl det eftersom jag skulle upp igen kl 05.30…………
Magnus har slitit som en dåre hela helgen med vattenbrunnarna som skulle få nya cementringar runt sig så han sov nästan innan han landade på kudden;-)
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera