Tjohoo nu kommer betongbilen

I morse var planen att ta sovmorgon….till typ 7.30-08.00 eller så eftersom betongbilen inte skulle komma idag utan i stället på fredag….

Betongbilen som precis backat in på baksidan.Det var med tungan rätt i munnen för att inte köra fast;-)

Mmmm….JUST DET. Klockan 07.30 ringer telefonen och det är såklart betongbilen som ÄNDÅ är påväg. Ja det var bara att hoppa i kläderna och Magnus fick kasta sig ut och börja rodda med allt som skulle vara klart innan betongen landade.

Ja nu är plattan gjuten och det blev asabra:-) Ingen katt som klivit i cementen, inget regn eller något annat skit heller;-) Med andra ord funkade allt som det skulle:-)

Sen for jag och Magnus till stan för att hämta hem Leca och massa andra saker som behöver när han och Linkan ska börja mura i helgen.

Själv har jag varit på hoppträning i kväll. Dollar var sur som bara den idag,han blev blåst på maten tycket han;-) De andra två fick sin mat innan Dollar och jag åkte och DET var INTE bra tyckte han….

Han skulle INTE gå in i lastbilen helt plötsligt och när han väl gick in så stod han och slog som en galning. När vi red fram var han rädd för alla andra hästar och varenda hinder;-) Dock hindrar det inte honom att hoppa över dem….bara att GÅ förbi dem;-) Rolig häst;-)

Det var superkul träning och såklart är det ÄNNU roligare då andra säger till en att de tycker att man är jätteduktig:-) Liiiite fåfäng får man väl vara?

Skämt åtsido så är det alltid roligt att få beröm:-)

Så nu är vi dödströtta båda två och kastar oss i bingen på varsitt håll.Dollar i ligghallen och jag i sängen;-)

Även om årstiden är trist så kan vissa kvällar bjuda på fantastiska syner på kvällen:-)

Fullmåne i vinterhagen

Lite stadigare på handen.Svårt utan stativ att hålla kameran stilla under hela tiden som linsen är öppen...

 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tjohoo nu kommer betongbilen

  1. lina skriver:

    Så läcker dollar ser ut och vilka språng han har.Ska bli spännande att se ert nya stall när det är färdigt.

Kommentera