Trav med sving i ryggen

Ridturen i kväll blev underbar……..IGEN………..;-) Dollar bara växer och växer med sin uppgift. Hans travarbete är helt underbart och svingen i hans rygg känns helt overklig:-) Galopparbetet har också blivit supermycket bättre. Han jobbar under sig mer och mer och orken blir bättre för varje dag.Det är inga problem att korta och länga honom med bibehållen form och man kan nu lägga honom väldigt mycket lägre i form och han håller trots allt ihop:-)

Nu har dessa förhatliga bromsar börjat komma och man måste rida snabbt;-) Dollar tillhör kategorin ”jag hatar bromsar så jag skuttar tills den är borta”…..men med ett långt dressyrspö når man nästan alla delar på honom och kan fösa bort dem;-) Han vet precis vad han ska göra när det sätter sig en bromsa. Han tvärstannar och slänger med huvudet så vet han att jag hänger halvvägs ner på marken för att fösa bort dem under magen på honom:-) Teamwork kan man säga;-)

I dag var Elin här och hälsade på:-) En tjej som bor i Visby som kommer att komma hit och pyssla med hästarna och rida så småningom då hon lärt känna pållarna. Hennes mamma Helena var också med och hon kommer nog också att komma hit och rida någon gång ibland:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera