Turbofart

Ja då har man varit hem en kort sväng.Det blir en jäkla turbo när man far fram och tillbaka och ska hinna med att ta hand om alla hästar och deras träning helt på egen hand.
I torsdags morse lastade jag Lizzi för att åka till ridhuset men kommer bara 800m så pajar kopplingen så då var det bara att ringa Magnus så han fick komma med traktorn och flytta lastbilen. Vi lastade ur Lizzie och sen fick hon och jag ta en promenad hem igen….ja ja hon fick ut och se sig omkring i alla fall;-)
Sen var det allt annat pyssel under dagen och på kvällen när syrran kom hem så red hon och jag ut. Jag red Dollar och vi red till Muddskogen på långtur. Fasiken vilken kuse jag har,han är så otroligt fin att sitta på när man jobbat ihop honom men det krävs RIDNING vill jag lova…..inga spaghetti-ben där inte;-) Men vad kan man förvänta sig med hans storlek….:-) Men jag har o andra sidan aldrig tyckt om att rida hästar som vem som helst kan rida,jag vill ha utmaningar så jag fick vad jag bad om;-)
I dag tömkörde jag Dollar och som vanligt gick han otroligt bra i töm. Han är ju alltid lite småbusig men när han släpper så är han störtskön:-)
Lizzie och Guiness fick en skogspromenad för hand. Guiness är aldrig ett problembarn, han är gudasnäll. Lizzie är heller inget problembarn än så länge men hon är en bebis där precis allt är helt nytt. Hon har tytt sig enorm till mig och det finns en risk för att hon kommer att bli som Dollar…..gå som en skugga efter mig;-) Hon går fint och bra vid hand nu och det känns skönt att jag tog tag i den biten direkt när hon kom. Hon är jobbad både med rep och i rundkorallen och har fattat ”galoppen”:-)
Tog ett foto på Dollar efter långturen men mobilen…..det blir ju aldrig riktigt bra. Fattar inte varför jag alltid fotar med mobilen.Vi har en superkamera och en lika bra videokamera men det klart….mitt fokus ligger inte på att fota hästarna hela tiden,mitt fokus ligger på att jobba dem;-)
Men här kommer i alla fall EN bild på Dollar:-)
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera