Underbar morgontur

Syrran och jag rider ofta ganska tidigt på morgonen och det gjorde vi idag också.Lotta (kusinen) följde med på Fia också.Superskön ridtur och nu känns det att Dollar blivit mycket bättre:-) Han hostade till ett par gånger men var glad och yster.Han passade på att ”gunga” lite extra då vi galopperade men lydig som han blivit, i vissa avseenden, så har han slutat med sina ”elaka” bocksprång;-) Men liiite måste han alltid busa så det fick bli lite extra ”gung” som sagt.

Efteråt hade vi en supermysig fikastund.Dollar gick i syrrans hage och tuggade gräs medan vi fikade och sen åkte vi hem och han toksprang ut i hagen till Guiness och Lizzan;-) Borta bra men hemma bäst;-)

När jag kom hem fanns ingen ström……jaha,ingen mat, inte duscha,inte gå på toa….inte göra annat än sova så det gjorde jag ett par timmar. Jag ska ju jobba i natt och jag kan ju lika gärna sova ett par timmar på dagen istället för ett par timmar på kvällen;-)

Sen har jag också kommit på en kanon-idé:-) Jag gick i nya stallet och mätte och mätte…..om vi ska fortsätta att bygga ut stallet i sidled så blir det krångligt eftersom Dollars box stänger av en eventuell ny stallgång. Men då kom jag på att vi kunde ”vrida” på hela boxinredningen så blir gången fri för att kunna öppna upp väggen till ”nästa” stall:-) Till och med Magnus tyckte att det var en smart lösning:-) Så det får bli så istället:-)

 

Så efter Lizzans box kan vi öppna väggen och fortsätta in till ytterligare en stalldel när vi eventuellt vill bygga ut;-) Proportionerna stämmer ju inte riktigt men det är bara en liten skiss för att få en uppfattning om hur det kommer att se ut. Tills vi eventuellt fortsätter stallbygget så kommer hörnet vid Lizzans box att vara förvaring av skottkärra m.m. Det kommer bli bra eftersom hon har sin boxdörr i andra änden på väggen.

Det är inte alltid så lätt att få hästarna att komma in på kvällarna nu;-) Men man får ropa några gånger och ”lura” dem lite så kommer de i full fart till slut;-)

Jag har kommit på att det finns fler i familjen som använder rundcorallen:-))


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera