Underbara midsommar

Startade dagen med att markarbeta Dollar på ridbanan-premiärtur:-) Den funkar super men vi kommer att behöva lägga på en aningens mer sand för just nu ligger det mest kalksand och det dammar som attan.I dag blåste det så det var inte så besvärande för mig men kanske mer för grannen….det blir bättre då det kommer på mer sand.


Dollar är lite ”trög i starten”, han behöver en del uppvärmning innan han orkar bära sig. Han har lite svårt att bära sig i vänster galopp men det blir bättre för varje dag:-) Han är mycket häst att rida men jag försöker bortse från det…annars skulle jag bli helt slut;-)


Ronny har vänt vårt hö i dag, i morse och ska pressa det nu på eftermiddagen så förhoppningsvis slipper vi regn i det:-) Man ska ha lite tur ibland och det hoppas vi verkligen att vi har så vi slipper dammigt hö i vinter….

Har beställt en sadelgjord i rätt längd idag men den hinner väl inte komma tills på Johan Spetz-kursen på Onsdag…..vore bra om den gjorde det.

Vi ska ner till Gerd och Bosse en sväng och sen blir det midsommarfirande hos syrran med vänner:-) Magnus var uppe i går kväll och satte upp ett partytält eftersom det ska komma regn i kväll…..vi får väl se hur det blir med det;-)

I går kväll var vi på Romateatern och träffade på i särklass de dummaste människor jag träffat….tänk att folk blir helt tokiga i skallen då det gäller sittplatser, det är som de återgår till neandertalare stadiet…. De kräver att ungdomar ska visa respekt men hur ska det vara möjligt då de själva beter sig som idioter?!?!

Glad midsommar till er alla:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera