Utbrytardrottningen

Ja nu börjar Lizzi bli bättre;-) I går var hon plötsligt lös i stora hagen…..ja men det visade sig att hennes oerhört hjälpsamma ”grabbar” hjälpt henne att häkta av handtagen så att damen kunde komma ut;-) Så snällt av dem….
Sen på eftermiddagen ringde Magnus och stojade om att nu hade Lizzi minsann inte lust att gå i sin lilla fålla längre för hon hade forcerat staketet så det låg på backen….”hon tuggar på tråden”;-) Nja sa jag, DET tror jag knappast hon gör.Jag har sett henne gå på el-staketet tidigare och då hoppade hon högt!! Det måste vara så att det inte är riktig kontakt på strömmen, något brott på tråden med andra ord. Nej DET var det inte enligt Magnus…..men efter en liten stund kom det såklart fram att ”ja just det, jo, men jag stängde ju av strömmen förut och har glömt att sätta på den igen”.
Jaha, case closed med andra ord;-)
I natt då jag kom hem preppade jag hennes framben med kylspray och likadant i morse. Nu ser hon bättre ut och är långt ifrån så halt hon varit tidigare.
Hon hade dock bråttom ut i morse och är pigg som själva fasiken men vi får ändå försöka hålla henne på begränsad mark ett tag till. Ultraljud blir det så fort hon är så bra att hon kan åka trailer.
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera