Vad är det för fel på människor???

Satt och funderade,tänkte inte skriva något här….men sen tänkte jag att det faktiskt är MINA tankar och vårt liv jag skriver om här.

Såhär var det:

I dag har jag skjutsat runt min syster som har ÖVER 39 graders feber och är galet sjuk,hon borde alltså ligga i sin säng!! Men så var det bestämt att en av hennes kollegor skulle tackas av i kväll och snäll som syrran är hade hon fixat med det mesta innan. Hon hade bokat lokal, beställt mat,samlat in pengar o.s.v.

Jaha så går hon då och blir så jäkla sjuk att hon knappt kan stå upp och ännu mindre köra bil. Tror ni NÅGON av hennes kollegor ens tänker tanken att DE kan hämta den catering som är beställd? Nej först får hon åka till jobbet och hämta de pengar som maten ska betalas med….och SÅKLART fattas det också pengar.

Sen får hon åka till stan (med min hjälp)och hämta maten och köra ut den till den lokal där de ska vara i kväll…..och hon själv ska bara ligga i sängen i kväll.

Hur fel-födda är människor??? Hur kan man låta sin kollega som är så sjuk att hon knappt kan stå släpa sig ut i bilen,bli skjutsad för att hämta den mat som DE ska äta i kväll??

Detta är grekiska för mig,jag kan inte för mitt liv förstå hur jag än försöker. Det kändes i alla fall JÄKLIGT skönt att kunna säga ”du syrran, INGEN av mina kollegor hade gjort såhär”. De hade sagt ”för sjutton gå och lägg dig,det här fixar vi,du ska inte ens sticka ut näsan”

Hoppas nu bara att hon inte blir ännu sämre av att hon varit tvungen att flänga runt ½ dagen. Hon har faktiskt lunginflammation men det skit väl dem detsamma. Fy faaan så dåligt,jag blir ledsen av att ens veta att det finns sådana människor som syrrans kollegor. Det värsta är faktiskt att de jobbar inom sjukvården varenda en……

Ett STORT ogilla:-/

 Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera