Hästarna jag tävlat

Jag har tävlat många hästar, många egna men också många hästar åt andra. Jag har haft ridskola och utbildat både hästar och människor sedan jag var 16 år. det har nu blivit ganska många år och konstigt vore det väl om det inte vore unghästutbildning jag höll på med idag. Jag har 32 års erfarenhet men är ödmjuk nog att inse att man alltid lär sig nya saker. Jag har alltid varit den person som tagit mig an de som ingen annan velat eller kunnat klara av. Jag har ett motto: Ta alltid ut precis allt som finns i individen.

Jag har lyckats med det mesta som andra inte lyckats med. Inte för att jag är bäst kanske mer för att jag inte ser några gränser. Jag vet att ALLT går, det handlar bara om prioriteringar och fantasi. Jag sätter aldrig några gränser utan jobbar förutsättningslöst. Det har såklart åsamkat mig en hel del skador men är man inte ärrad så har man inte levt;-)

Jag har idag inte bilder på alla hästar som passerat, jag kommer heller inte ihåg alla hästar som passerat. Jag har gjort ett mindre överslag och kommit upp till antalet runt 45-50st. Sen är det ett antal som jag utbildat och tävlat åt andra, ca 10-15 st. Ja man har hunnit med en del genom åren;-) Så håll till godo:-)

Kommentera