Varmt,soligt och stressigt

I dag har det gått på högvarv. Jag har beställt blommor till bröllopet OCH köpt blommor till mina stora fina krukor som står runt trappen. Magnus har rensat framför carporten och börjat sätta upp hyllorna som ska vara i köket, det blir så skitbra:-)
Pållarna har bara myst runt i hagen….och värmen…..men mitt på dagen kom de ”hem” och stod i skuggan några timmar. Nu i kväll har de traskat iväg ut på vallen igen för att äta och sova.
Curre verkar hur bra som helst i sin hov så det kommer nog inte bli några problem.HAn har fått lite ”butta” i förebyggande syfte, vill inte ha någon infektion nu mitt upp i allt annat….
Fick mail av Mia (uppfödaren). Hon har ju blivit rätt blåst av en brud som köpte ett sto av henne. Bruden kom sen tillbaka med ett av sina andra ston och betäckte med Oliwer….dock vägrar hon betala varken språng eller levande föl kostnaden. Men å andra sidan har jag förstått att hon är känd av andra att vara just så. Det är synd om Mia men jag ska göra vad jag kan för att hjälpa henne att få sina pengar. Dock kan det bli trickigt för bruden är en fullblods-mytoman så vad hon säger vet man aldrig vad som är sant.
Hon försöker även att skrämma mig för att jag påpekat hennes lögner, hon tror att det ska gå att anmäla men det finns inget att anmäla. Åsikter är fria oavsett var, när eller hur man säger dem. Sen är det ju så att man inte kan anmäla någon för ”förtal” som säger sanningen;-)
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera