VEREDUS GUARNIERI

Frågan är om det är dessa man ska ha när man rider…..;-) Vet inte riktigt vad jag ska tycka om dem…är det snygga eller fula? Vilket i och för sig kan kvitta om de svarar upp till den beskrivning de har….;-)

”Hög prestanda i oklanderlig stil – en hyllning till den store italienske fiolmakaren.

En mjuk, tätt åtsittande passform. Personlig anpassning och tekniska lösningar tillsammans med stil och elegans. Veredus första ridstövel Guarnieri uppfyller såväl tävlingsryttarens höga krav på både teknisk utveckling och stil, liksom den passionerade amatörens krav på funktion och elegans.

Guarnieri är resultatet av många års forskning, nytänkande och teknisk uppfinningsrikedom. Med Boa System-tekniken gör man det möjligt att individuellt anpassa stöveln runt vaden, och därmed ger Guarneri en unik passform utefter ryttarens ben.

En särskilt utvecklad sula för att förhindra vridning ger foten ett fast och säkert grepp om stigbygeln. Ett justerbart sporrstöd med två lägen. Invändigt sidoskydd i stöveln med X-Grip teknik, som hjälper till att stabilisera stövelns läge mot sadeln och hjälpa ryttaren att hålla rätt sits. En särskild förstärkning med två elastiska band över vristen – en viktig del av den komfort och de egenskaper som gör Guarnieri unik i såväl stil som prestanda.

Boa System: Boa-tekniken används via ett speciellt fästsystem som möjliggör en exakt passform på stövelns vidd runt vaden, vilket motverkar irriterande tryckpunkter och ger därmed en bättre precision, bekvämlighet, säkerhet, och är dessutom lätt att använda. Stöveln uppfyller ryttarens krav på passform, och gör det därmed lättare att utföra den typ av ridning som ryttaren vill utöva. (promenader, träning, hoppning eller racing)”

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera