Veterinärbesök och markarbete

Oj nu var klockan 100 IGEN;-) vet inte hur vi bär oss åt men vi är aldrig i säng före klockan är midnatt…
I dag var veterinären här och kollade Curres tänder. Hon röntgade även Dollars bakhasor vilket inte var lika positivt…..han har lite skit som ligger där och skramlar;-) Det blir nog en operation framöver. Det som var syftet med röntgen var ju att få ett besked om ärftligheten från Oliwer och DET kan vi nu konstatera att det finns tyvärr. Men så är det och det får vi deala med. Det blir i alla fall  inte tal om att köpa vare sig Freja eller Fiddi.Det räcker med EN häst med  OCD…vi behöver inte fler;-)
Fiddi står nu till försäljning i Småland då förra ägaren bytte bort henne, med andra ord blev hon ite så dyr i slutänden även om det begynnande priset var satt till 65 000:- Det fanns väl ingen frisk människa som ens trodde att hon skulle bli såld för det priset heller. Framför allt inte nu när det finns stor risk för att även hon har OCD:-(
Hon har i alla fall rätt ålder och ingen påhittad stam i salu-annonsen, trevligt med seriösa ”hästhandlare”, sådant vill vi ha mer av:-)
Nu i kväll markarbetade jag Curre på syrrans ridbana. Det var lite tungt underlag men det gick hyfsat ändå. Syrran fick en lektion men Fia var så ”tittig” att syrran valde att ge upp efter en stund. Vi får ta det en annan dag.
Vi har några bra ungston på G men vi får se vad det blir av det. I morgon är det travet hela dagen med Mårten, Åsa och Amanda och nu är det sängdax;-)
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera