Veterinär,hovslagare och kylskåp

I dag började jag med att röja i stallet….vilket jag i och för sig gör varje dag;-) Syrran säger att jag är extremt pedantisk med mina hästar…ok, det är jag nog;-)
Hur som helst kom hovslagaren vid 10 och skodde Lizzi fram, la om Dollars skor och verkade Guiness. Sen har Lizzi dragit på sig en spark på ena bakbenet så veterinären var här och sprutade penicillin och sen blev hon vaccinerad samtidigt mot stelkramp och virus. Hon stod som ett ljus trots att hon aldrig är skodd tidigare och att spruta henne var plättlätt.
Hon ska ha sprutor nu i 5 dagar så Magnus får be syrran om hjälp ett par dagar eftersom jag åker och jobbar över helgen.
Nu i kväll red syrran och jag ut, vi tog Lekarve-snurran. Dollar har en liten trotsperiod just nu och spelar lite dingel när man ställer lite krav på honom men inget som inte går att hantera ganska lätt:-)
Ja sen var vi ju i stan och inhandlade ett kylskåp att ha i stallet så jag kan förvara all medikament där.
Så himla skönt att allt fungerar så bra nu. Dollar straskar in i lastbilen utan strul, det är smidigt att ställa ifrån sig bilen hos syrran och snart, snart, snart är ridbanan klar:-)
Med andra ord så flyter allt på:-)
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera