Vi är ett vinnande team:-)

De flesta av er är ju våra vänner, ni känner oss och vet att det var lite motigt de senaste åren med flera dödsfall, pendlande,sjuka hästar m.m. Vi sa då vi gifte oss att vi hoppades på att solen skulle skina lite mer på oss och det har den verkligen gjort. Allt faller mer och mer på plats och alla våra planer går i lås en efter en:-)

Vi hade 2 hästar från början-nu har vi fyra. Vi hade ett stall från början-nu har vi två. Curre som ingen kanske trodde skulle bli så mycket gör större och större framsteg.

Vi har under lång tid spanat efter en annan gård eftersom vi vuxit ur denna.Det har varit ett par intressanta objekt men det har inte blivit någon av dem och vi har resonerat så att det antagligen inte var meningen att vi skulle ha någon av dem för det kommer något som är SÅ mycket bättre.Nu har det gjort det:-)

Nu har tillfället kommit som vi väntat på,det perfekta. Och det ser ut som att det kommer att bli en ”ny gård”:-) Än så länge är det långt kvar innan allt är klart men det gör inget;-)

Det är väl så att om man behandlar allt och alla väl så får man gott tillbaka till slut:-)

Nu är det sängdags. Som sagt ska jag till travet i morgon ihop med Mårten och Amanda.De har 9 hästar till start så de behöver lite hjälp;-)

Själv har jag jobbat hårt de sista dygnen och för de som är någorlunda insatta i öns händelser så vet ni att det varit ”häcken full” för oss;-) Nu ska jag ta igen den sömn jag missat……;-)

Amatörerna får supa sig fulla i kväll, jag firar in våren betydligt trevligare under duntäcket:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera