Visby-Lübeck-Visby

Ja då är vi hemkomna igen från Lübeckresan. En fantastisk skön helg utan några ”måsten”. Vi har bara gått på julmarknad, ätit gott och haft sköna nätter på hotellet:-D

Hotel Alter Speicher

Bilresan är 135 mil t.o.r. så det kan man ju vara utan men det har ändå gått bra.Lite stel i kroppen men vad gör det när vi får en hel weekend tillsammans med hotellfrukost dessutom;-)

Det var ju mindre roligt att skåda ön när vi kom hem………..det har kommit 70mm regn:-(

Man kan absolut hålla sig för skratt vill jag lova. Hagen simmar, ligghallen simmar och hästarna var skitiga upp till öronen.

Det blev med andra ord ”storstädning” av hästar i kväll OCH vi var tvungna att mocka ut hälften av underlaget som var surt och sen hämta ny halmbal. Nu är det i alla fall supergott för dem att gå och lägga sig i kväll.

Nu finns det ren halm upp till knäna igen:-)

De har fått stå inne några timmar i kväll och DET var uppskattat. Dollar kastade sig omkull och tvärsomnade.

Skönt att sova efter ovädret som varit

Lizzi stod och sov och Guiness fick stå i reservspiltan och sova.

Lizzi med sin lekboll MITT i bilden;-)

Guiness i reservspiltan

Meningen var att hovis skulle komma och lägga skor på Lizzi och Dollar men han har lyst med sin frånvaro.Han ringde precis och sa att han blivit sen så han kommer vid 10 i morgon. Bra då kan vi göra kväller;-)


Det blev en sväng till stan i dag också för att fixa ett par julklappar. Vi tillhör sorten som inte gillar att hålla på att byta pengar. Ett par småsaker till barnen men sen får det vara bra;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera